top of page

Kiireiset kimalaiset

Bees.png

10 kk - 2,5 vuotta
 

20220729_101837.jpg

kaisa Virtanen
Varhaiskasvatuksen opettaja

Hei! Olen Kaisa ja työskentelen varhaiskasvatuksen opettajana kimalaisten ryhmässä. Nautin työskentelystä pienten lasten kanssa. On ihanaa nähdä heidän kehittyvän ja oppivan uusia asioita. 

42c01810-a0bf-45e1-821b-7cc796d5483e.jpg
Screenshot_20220819-082758.jpg

Salome Safo
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Hei, olen Salome ja työskentelen kimalaisten ryhmässä lastenhoitajana. Olen innoissani työskennellä pientenne kanssa ja odotan jännittävän oppimisen, naurun ja kasvun aikaa! Tavoitteeni on varmistaa, että jokainen lapsi kokee olevansa nähty, kuultu ja ymmärretty iästä riippumatta.

Tämä on nuorin ja pienin ryhmämme päiväkodissamme. Tässä ryhmässä lapset oppivat leikkiä ja olemaan itsenäisempiä päivä päivältä. He oppivat myös vaatteiden riisumisen, lusikan ja potin käytön.

Busy Bees -ryhmässä englannin kieltä opetetaan laulujen ja arjen rutiineihin ja aktiviteetteihin liittyvien pienten avainsanojen kautta.
raija.jfif

Raija Korsman

Varhaiskasvatus
Lastenhoitaja 

Hei! Olen Raija ja työskentelen lastenhoitajana kimalaisten ryhmässä. Rakastan nähdä lapsia tutkimassa maailmaa ja nähdä taikuuden pienissä arjen asioissa. 

Opettajana pyrin olemaan ystävällinen, lämmin ja rakastava jokaista lasta kohtaan. Haluan saada heidät tuntemaan olonsa onnelliseksi ja tärkeäksi joka päivä. 

bottom of page