top of page
enkkutarha3.jpg

Haluamme yhdessä luoda uusia iloisia muistoja oppimisen kautta.

Toimintamme perustuu avainarvoihin, jotka näkyvät kaikessa päivittäisessä toiminnassamme. Haluamme yhdessä luoda uusia iloisia muistoja oppimisen kautta. Tarjoamme lapsen kehitystä tukevaa toimintaa suomen ja englannin kielillä.

Päiväkotimme on perhelähtöinen

Yksityinen Rauman englanninkielinen lastentarhayhdistys ry on vuonna 1984 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys. Päiväkoti on perhelähtöinen, jolloin vanhemmilla on halutessaan mahdollisuus olla mukana tukemassa toimintaa.

Toimintamme perustuu avainarvoihin, jotka näkyvät kaikessa päivittäisessä toiminnassamme. Haluamme yhdessä luoda uusia iloisia muistoja oppimisen kautta. Tarjoamme lapsen kehitystä tukevaa toimintaa suomen ja englannin kielillä.

Monikulttuurisuus on ehdottomasti tarhamme rikkaus! Lapsilla on mahdollisuus oppia uutta ja tutustua erilaisiin kieliin ja kulttuureihin. Vaikka perheenne äidinkieli olisi Suomi, lapsenne on tervetullut tarhaamme!

frontpage_2.jpg

Arvomme ohjaavat päivittäistä toimintaamme

frontpage_4.jpg

Tarhassamme on kolme ryhmää

Leikki on työkalu kaikkeen oppimiseen! Haluamme tarjota lapsille turvallisen, yhdenvertaisen ja kannustavan ympäristön iloisen oppimisen ja tekemisen kautta, jonka myötä lapsi saa tärkeitä onnistumisen kokemuksia.

Tavoitteenamme on herättää kiinnostus vierasta kieltä ja erilaisia kulttuureja kohtaan. Tarjoamme toimintaa, joka tukee lapsenne kehitystä, jossa englannin kieli toimii työkaluna oppimiseen ja toimintaan suomenkielen rinnalla. Toimimme valtakunnallisen ja Rauman kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Rauman enkkutarhassa on kolme ryhmää; Kimalaiset ja Ketut, sekä kolmasryhmä joka on jaettu puoliksi pienempiin ryhmiin; Siilit ja Pöllöt.

Läsnäolo sekä hyvä vuorovaikutus on meillä toiminnan perustana niin lasten kuin kasvattajienkin kesken. Meillä näkyy kasvattajien kyky olla aidosti läsnä. Annamme lapselle tilaa osallistua, keksiä ja kehittyä, sekä myös erehtyä ja yrittää uudelleen.

Ryhmissä englannin kielen oppimisen tärkein tavoite on myönteinen asenne uutta kieltä kohtaan sekä riemuitseminen uuden oppimisesta.

  • Lasten osallisuus ja lapsilähtöisyys

  • Oppiminen leikin kautta

  • Kasvatuskumppanuus perheiden kanssa

  • Turvallisuus ja vastuullisuus

  • Lämmin ja arvostava vuorovaikutus

  • Kielen rikas maailma ja englanninkieli

  • Pienryhmätoiminta ja kokopäiväpedagogiikka

Tarhamme henkilökunta

Monilahjakas tiimimme on ylpeä voidessaan tarjota lämpimän ja ystävällisen ympäristön, jossa sekä lapset että vanhemmat tuntevat olevansa tervetulleita ja kuultuja.

Tarhassamme olemme sitoutuneet tarjoamaan parhaan kokemuksen ja oppimismahdollisuudet kaikille hoidossamme oleville lapsille. Me enkkutarhassa olemme sitoutuneet oman työmme ja osaamisemme kehittämiseen.

enkkutarha_henkilökunta23_2.jpg
bottom of page